Belangrijk: 12 goede kinderwens-doelen in de Warmste Week 2019!Belangrijk: 12 goede kinderwens-doelen in de Warmste Week 2019!

Het is officieel: de winterse ‘feestmaand’  is begonnen!  Ikzelf ben geen winterliefhebber. Ik ben een koukleum eerste klasse en de korte, donkere dagen zijn écht niet aan mij besteed. Brrrrr. Geef mij maar die zalige, warme, lange zomeravonden. Liefst vertoevend op een terraske in ‘hét stad’ (zo noemen wij Antwerpenaren dat), met een ijskoud glas Apérol Spritz en 2 ijsblokjes erin. Aaaaah. Maar bon, ik dwaal af … De feestmaand december dus. De feestdagen komen er onverbiddelijk aan. En dat betekent dat ook … dat De Warmste Week nadert!

Van 18 december tot 24 december is het weer zover. Dan kunnen we met zijn allen opnieuw ons warm hart tonen voor een goed doel. Door een actie te organiseren. Een plaatje aan te vragen. Of onze loopsloefkes aan te trekken en een paar toerekes te gaan lopen tijdens de Warmathon.

Wist je dat er ook dit jaar weer heel wat goede doelen zijn, die op één of andere manier te maken hebben met de thema’s ‘kinderwens’ en/of ‘zwangerschapsverlies’?  Ik lijst ze hieronder alvast op voor jullie (in alfabetische volgorde).

 

 1. Berrefonds
 2. Boven de Wolken
 3. De Maakbare Mens
 4. De Verdwaalde Ooievaar
 5. Donorfamilies vzw
 6. Elisio Vlinderpost vzw
 7. Endometriose Vereniging België
 8. Fara
 9. Kinderwens vzw
 10. Met Lege Handen
 11. Pleegzorg Vlaanderen
 12. VAG (Vlaamse Vereniging voor Adoptiekind en Gezin)

 

Hoe ziet jouw verhaal eruit? Met welk van deze goede doelen voel jij van daaruit een ‘klik’?

Aan de vooravond van de Warmste Week (létterlijk ;-))- op woensdag 18 december van 20u tot 21u– geef ik een nieuw gratis webinar! Helemaal aangepast aan de tijd van het jaar: ‘Overleef de feestdagen tijdens je fertiliteitstraject!’. 

Daarin bekijken we samen wat die eindejaarsperiode precies soms zo lastig kan maken voor jou als wensouder in een fertiliteitstraject. We stippelen verder een strategie uit om beter ‘gewapend’ aan de feestdagen te starten! Neem het roer in eigen handen en overleef die feestdagen!!

Je hoeft de koude niet te trotseren voor dit webinar (ideaal concept voor deze koukleum 😉 ), je volgt het gewoon thuis achter je beeldscherm. Warm dekentje, warme chocomelk (al dan niet met slagroom), koekjes en andere soortgelijke attributen zijn toegelaten.

Ik zorg voor voldoende interactie en eventuele uitwisseling van ervaringen via de chatfunctie. Je inbreng kan echter volledig anoniem.

De inschrijvingen zijn geopend!

 

Meld je hier aan voor het gratis webinar ‘Overleef de feestdagen tijdens je fertiliteitstraject!’

 

IVF feestdagen

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Berichten

Jingle Bells of Jingle Hell? Overleef de feestdagen!
    "Jezeke is geboren, halleluja, hallo..." Kerstliedjes schallen door de radio. Er ik een kindeke geboren... Maar niet bij...
Lees meer...