Gratis webinar- Je fertiliteitstraject en je professioneel leven: 7 valkuilen!Gratis webinar- Je fertiliteitstraject en je professioneel leven: 7 valkuilen!

Wil jij je fertiliteitstraject optimaal ingepast krijgen in je professioneel leven, zodat deze combinatie jouw veerkracht en slaagkansen niet onderuit haalt?

Doe dan mee met dit gratis webinar op maandag 2 maart 2020, van 20u tot 21u.

 

Ik gaf dit webinar eind november al een keer. Wegens grote belangstelling, breng ik het webinar opnieuw, weliswaar aangepast aan de laatste ontwikkelingen die aan het bewegen zijn op het vlak van relevante wetgeving. Voor wie het toen gemist heeft, is het nu het moment!

Want, herken je dit…

  • Je professioneel leven brengt sowieso een zekere mate van stress met zich mee. Nu komt daar de sluimerende, maar bij momenten torenhoge, stress van je fertiliteitstraject nog eens bovenop. Ook je fertiliteitstraject ingepast krijgen in je werksituatie is om allerlei redenen niet evident en dus niet bevorderlijk voor je stressniveau. Je bent soms bang dat al die stress je slaagkansen in dit traject- je kansen op een kind dus! -zal verminderen. En dat is natuurlijk het laatste wat je wil.
  • Je vraagt je soms af of en hoé je dit alles gaat blijven volhouden. Je werk. Je fertiliteitstraject. De combinatie van beiden. Het slorpt heel veel van jouw tijd en energie op. Het vraagt fysiek én mentaal veel van jou. Maar jij wil overeind blijven in jouw strijd om een kind.
  • In het vlot doen verlopen van de combinatie fertiliteitstraject en werk, hang je af van zoveel mensen: je medische begeleiders (dokters, verpleegkundigen,…), je leidinggevende(n), je collega’s,… Je hebt het gevoel dat je er zelf allemaal weinig vat op hebt. Net zoals je ook het gevoel hebt dat je over je kinderwens en je fertiliteitstraject weinig controle hebt.

 

Hoe zou het zijn om…

  • Je fertiliteitstraject optimaal ingepast te krijgen in je professioneel leven en een gezond evenwicht tussen beiden te vinden. Waardoor je je stressniveau binnen de perken houdt.
  • Genoeg veerkracht op te bouwen, die je overeind helpt te blijven in zowel je fertiliteitstraject als je professioneel leven.
  • Het roer van je fertiliteitstraject meer in eigen handen te nemen, door onder meer doordacht te communiceren met je collega’s en leidinggevende(n).

 

Dit is wat je krijgt…

  • Dit webinar zet je bij het bovenstaande op weg, doordat ik je bewust maak van 7 mogelijke valkuilen bij het inpassen van je fertiliteitstraject in je professioneel leven. Zowel op emotioneel, praktisch als juridisch vlak.
  • Ik vertel je hoe je werkgever eventueel financieel kan bijdragen tot de begeleidingstrajecten die ik aanbied.
  • Je verneemt bepaalde bekommernissen en ervaringen van andere lotgenoten die deelnemen. Jullie zien en horen mekaar niet als deelnemer tijdens dit webinar, dat volledig anoniem is. Toch kan het fijn zijn om je op deze manier tussen lotgenoten te bevinden.

 

Kruip in je luie zetel. Neem er een tasje thee of koffie bij (koekjes zijn ook toegelaten). En doe gewoon mee aan dit gratis webinar!

Meld je gerust aan, zelfs al kan je niet live meevolgen. Je krijgt de volledig opname van het webinar sowieso doorgemaild.

 

Aanmelding gratis webinar maandag 2 maart 2020, 20u- 21u

” Je fertiliteitstraject en je professioneel leven: 7 valkuilen!”

 

Ja, ik wil mij graag aanmelden voor dit webinar.

Daarnaast krijg ik 2-wekelijks een inspiratiemail met artikel.