Gratis webinar: Moeder worden via donor: Een sprong in het diepe?Gratis webinar: Moeder worden via donor: Een sprong in het diepe?

Bots jij op jouw weg naar het moederschap op de mogelijke optie ‘zwanger worden met een donor’ (spermadonatie en/of eiceldonatie of embryodonatie)?

Meld je dan aan voor het gratis webinar ‘Moeder worden via donor: Een sprong in het diepe?’, op maandag 22 juni 2020 van 20u tot 21u.

 

webinar donor

 

Ben jij dit….?

…Je hebt de boodschap gekregen dat het om medische redenen mogelijk noodzakelijk is om via een donor een kind te krijgen. Of je bent om sociale redenen aangewezen op een donor bij je moederschapswens (bv. je bent single). Je overweegt de optie of hebt de stap al genomen.

…Je vraagt je stiekem af: “Ligt het aan mij dat ik het daar toch wat moeilijk mee heb? Is het normaal dat dat zo wat, euh…, wringt?”

…Je piekert veel: Is een donor wel écht nodig?/ Hoe geraak ik aan zo’n donor en wat zijn de gevolgen (anoniem, bekend, identificeerbaar)/ Hoe gaat dat onbekend aspect zijn?/ Ga ik dit kindje toch wel echt graag kunnen zien?/ Word ik eigenlijk wel blij van dit idee? Wat doe dit met MIJ?/ Hoe gaat dat zijn voor mijn kind? Gaat mijn kind dit erg vinden?/ Wat ga ik vertellen aan wie en wat gaan ze zeggen?

 

En wil je zo graag…?

…wat orde brengen in het gepieker in je hoofd.

…weten wat deze optie nou precies zo moeilijk maakt voor jou.

…een keuze kunnen nemen die goed voelt, nu en in de toekomst.

 

Dit gratis webinar helpt je hierbij op weg, want…

…ik vertel je over belangrijke aandachtspunten en valkuilen bij de optie ‘moeder worden via donor’.

…ik stel vragen die je aanzetten tot nadenken over een aantal cruciale zaken.

…via een privé chatfunctie kan je me vragen stellen (andere deelnemers zien jouw naam niet)

 

 

 

  Schrijf je zeker in als je dit interessant vindt.

Het webinar is gratis en je volgt het gewoon online vanuit je tuinzetel/ luie fauteuil/ bed… Je krijgt een link doorgemaild, meteen nadat je je hebt aangemeld.

Kan je niet live meevolgen? Geen probleem, je krijgt de volledige opname van het webinar sowieso doorgemaild als je bent aangemeld.

Ik deel tijdens het webinar geen namen, ook niet als ik vragen beantwoord. 

 

 

 

 

 

Aanmelding gratis webinar maandag 22 juni 2020, 20u- 21u

” Moeder worden via donor: Een sprong in het diepe?”

 

Ja, ik wil mij graag aanmelden voor dit webinar.

Daarnaast krijg ik 2-wekelijks een inspiratiemail met artikel.