Gratis webinar- Overleef de feestdagen tijdens je fertiliteitstraject!Gratis webinar- Overleef de feestdagen tijdens je fertiliteitstraject!

Kijk jij met een dubbel gevoel uit naar de feestdagen? Ervaar je de komende eindejaarsperiode als lastig omwille van je nog altijd onvervulde kinderwens en alles wat er dit jaar niet liep zoals je het graag had gewild: slecht nieuws/ niet gelukte vruchtbaarheidsbehandelingen/ een zwangerschapsverlies/ … ?

Kijk je op tegen de- niet altijd even tactvolle- vragen en nieuwjaarswensen, die naar jullie kinderwens refereren?

Vind je het confronterend dat er weer een jaar om is, waarin jullie grote wens niet vervuld is?

Vrees jij ook voor andermans zwangerschapsaankondigingen bij de kerstboom?

Enz …

IVF feestdagen

 

Meld je dan aan voor het gratis webinar ‘Hoe overleef jij de feestdagen tijdens je fertiliteitstraject?’ op woensdag 18 december 2019 om 20u!

 

We bekijken wat nu precies die feestdagen zo lastig maakt terwijl je een fertiliteitstraject doormaakt en we stippelen een strategie uit om emotioneel overeind te blijven! Neem het roer in eigen handen en overleef die feestdagen! Zodat je met meer rust in je hoofd en beter voorbereid kan starten aan het eindejaar.

 

We nemen ook even de tijd om ervaringen en worstelingen uit te wisselen. Jullie horen en zien mekaar niet als deelnemer van dit webinar, dat volledig anoniem is. Toch kan het fijn zijn om je op deze manier tussen lotgenoten te bevinden. (de communicatie verloopt via mij en de chatbox ;-))

 

Nestel je thuis ergens op een gezellig plekje en doe gewoon mee! Van harte welkom!

 

Meld je gerust aan, ook al kan je niet live mee volgen. Je krijgt de opname achteraf doorgemaild.

 

Aanmelding gratis webinar woensdag 18 december 2019, 20u- 21u

“Hoe overleef je de feestdagen tijdens je fertiliteitstraject?”

Ja, ik meld mij graag aan voor het webinar.

Daarnaast krijg ik 2-wekelijks een inspiratiemail met artikel.