Individuele basisbegeleidingstrajectIndividuele basisbegeleidingstraject

Wat houdt mijn individueel begeleidingstraject concreet in ?

   

  In 5 stappen naar meer controle: neem de regie van je fertiliteitstraject in eigen handen!

   

  • Ontdek mijn unieke aanpak! Deze aanpak verloopt in 5 stappen, die focussen op hetgeen jij binnen jouw fertiliteitstraject wél onder controle hebt. En dat is- verrassend misschien- héél wat! Zo kom je zelf aan het roer van je fertiliteitstraject te staan!
  • Ik nodig je van harte uit om samen met mij deze 5 stappen te zetten. Ze zijn cruciaal voor iéderéén in een fertiliteitstraject, omdat ze ervoor zorgen dat je met meer veerkracht en vertrouwen in je fertiliteitstraject kan volharden. Of dat je-  mocht je op een bepaald moment het gevoel hebben dat dat beter bij jou past- durft te kiezen voor nieuwe perspectieven en alternatieven.
  • Binnen de krijtlijnen van deze stappen bepaal jij, met jouw specifieke situatie en verwachtingen, verder de concrete inhoud van de sessie en waar de focus ligt. We pikken strategisch de punten eruit die jou op het goede spoor zetten en gaan daarmee aan de slag. Zo is elk traject dat ik aanbied opnieuw een staaltje maatwerk van persoonlijke begeleiding.

   

  Lees hieronder wat elk van de 5 stappen inhoudt.

  Doorheen dit traject loopt een rode draad van emotionele begeleiding, en zo nodig ook praktische en juridische informatie.

  Ik geef geen medische info of begeleiding.

   

  • STAP 1: Stress, te lijf met gepaste strategieën.
  • STAP 2: Jij en je omgeving, samen sterk door wederzijds respect.
  • STAP 3: Keuzes, die goed voelen.
  • STAP 4: Verlies, dat een plek mag krijgen in je leven.
  • STAP 5: Jij, die jezelf herontdekt.

   

   

  In stap 4 gaan we in op de verschillende laagjes van verlies tijdens je fertiliteitstraject. Heb jij hierbij ook een miskraam meegemaakt en voel jij nood aan specifieke begeleiding hierbij om weer vooruit te geraken? In mijn apart individuele miskraambegeleidingstraject zoomen we verder in op deze laag van verlies. Mijn basisbegeleidingstraject en mijn miskraambegeleidingstraject kunnen volledig onafhankelijk van mekaar gevolgd worden. Je kiest één van beiden of je volgt het ene als verdere verdieping, dan wel verbreding van het andere. De keuze is volledig aan jou.

   

   

  Wat levert mijn individueel begeleidingtraject jou op?

   

  Laat ik even niet flauw doen: jij hebt maar één doel voor ogen. Je wil controle over dit verdomde fertiliteitstraject. Want: jij wil een kind!

  Helaas kan niemand jou garantie bieden op een kind. Niémand. Niet een hele rij topdokters. En- in alle bescheidenheid- ook ik niet. De uitkomst van dit fertiliteitstraject is en blijft oncontroleerbaar.

  De doordachte stappen van mijn begeleidingstraject zorgen er wél voor dat jij…

  • …dit fertiliteitstraject langer volhoudt en niet ‘vroegtijdig’ afhaakt, waardoor je statistisch je kansen verhoogt. Omdat je veerkracht en een sterke mindset opbouwt. Omdat je ontdekt hoe je met de stress van je fertiliteitstraject moet omgaan, je je beter ondersteund voelt door je omgeving, je eindelijk durft rouwen om weggedrukt verlies, je zelfvertrouwen weer een boost krijgt, je horizon zich weer wat verbreedt, je terug met meer vertrouwen een volgende behandeling en zwangerschap tegemoet gaat.
  • …op een moment dat dit medisch traject eventueel echt niet langer goed voelt, de stap durft te nemen naar een nieuw perspectief, een voor jou passende alternatieve invulling van je kinderwens en/of je leven.
  • …terug voelt dat je vat krijgt op dit fertiliteitstraject. Niet rechtstreeks op de uitkomst, maar wel op het proces. En dat geeft veel rust in je hoofd.

   

  Slechts 5 stappen zijn hiervoor nodig. Bij elke stap werken we samen naar direct bruikbare persoonlijke inzichten en krijg je info op maat. We sluiten elke stap af met een concreet plan van aanpak waar jij nog verder mee aan de slag kan.

   

  Hoe verloopt het praktisch?

   

  1.Gratis kennismakingsgesprek

  Interesse in mijn bovenstaand aanbod? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

  Ik nodig je graag uit voor zo’n gesprek en contacteer je telefonisch op een onderling afgesproken tijdstip.

  Ik luister naar de problemen waar jij mee worstelt en naar jouw verwachtingen. Op het einde van het gesprek kijk ik of ik jou een passend begeleidingsaanbod kan doen.

   

  2. Individueel begeleidingstraject

  Dit traject bestaat uit 6u individuele begeleiding.

  Deze zijn verspreid over 2 VIP-halve dagen (ideaal als krachtige impuls in een wachtcyclus of gewoon als je tijdseffciënt wil werken of omdat je wat verder weg woont) of 4 boost-sessies (ideaal als je graag een steuntje in de rug wil over een periode van ca. 2 maanden).  Jij en je kinderwens krijgen exclusieve tijd en aandacht en we gaan samen aan de slag gaan met de 5 stappen van De Fertiliteitsmentor.

  Als gratis bonus krijg je ongeveer een maand na afloop van het traject een opvolgingsgesprek (ca. 1/2u, eventueel via Skype), om te horen hoe je de inzichten uit het begeleidingstraject omzet in de praktijk.

  Ik werk met dit traject omdat ik er intussen van overtuigd ben dat:

  • deze 5 stappen cruciaal zijn voor iéderéén in een fertiliteitstraject
  • het jou houvast biedt (je weet wat je kan verwachten qua aantal sessies en verloop)
  • wij hierdoor een vertrouwensrelatie kunnen opbouwen
  • dit de enige manier is om gericht naar resultaten te werken en zo écht verandering teweeg te brengen

  De sessies gaan door in een aangename setting. Professioneel maar toch huiselijk. Ver buiten de medische sfeer.

   

  Vraag hier je gratis kennismakingsgesprek aan.